Дати: 17 -18 квітня 2020 р.
Група формується
Кожен власник або керівник бажає мінімізувати ризики при відкритті нових магазинів, а також збільшити прибуток тих, що вже працюють.
Роздрібний бізнес, як і все в цьому світі, підпорядковується певним законам. Знання цих законів і вміння користуватися ними визначає успіх Вашого бізнесу!
Увага: Кожен учасник отримає бонус - Методичний посібник на тему: "Як вибрати локацію під новий торговий об'єкт. Як знайти резерви локації вже діючого об'єкта".
За 16 навчальних годин учасники зможуть систематизувати свій досвід і отримати нові знання, визначать свої сильні сторони, проаналізують помилки, дізнаються про можливості та інструменти для оптимізації процесів та ефективного управління роздрібним бізнесом.
Тренінг-практикум містить 14 практичних завдань з різних сфер організації роботи магазину, що допоможуть учасниками перевірити і закріпити отримані знання на практиці. Буде пізнавально, позитивно і спонукально!
Авторський 16-годинний тренінг-практикум фахівця-практика в області підвищення ефективності роздрібного бізнесу і продажів, в побудові бізнес-процесів і впровадження проектів на території СНД.
Наталія Колодій. Аналітик, Аудитор і Бізнес-Коуч для Retail-Бізнесу.
У роздрібному бізнесі з 2002 року. Пройшла шлях від керівника торгового залу гіпермаркету до керівника мережі з 500 магазинів.
Спеціаліст-практик, керівник проектів з оптимізації процесів та підвищення ефективності роздрібного бізнесу в роздрібних компаніях України, Білорусі, Казахстану, Росії, експерт і спікер професійних конференцій.
Автор методичних посібників для роздрібної торгівлі і численних професійний статей.
Напрацьований професіоналізм і багаторічна практика Наталії гарантовано дозволить Вам мінімізувати ризики при відкритті нових магазинів, а також збільшити прибуток тих, що вже працюють.
Розмір групи: від 8 до 15 учасників.
Формат і тривалість: 2 дні, інтенсив з 10:00 до 18:00.
1 день (8 годин)
Час | Тема | Короткий зміст | Практика |
10.00-11.30 | Організація роботи персоналу. | Як визначити скільки осіб повинно працювати в магазині. Чому важлива структура управління магазином та як правильно її сформувати. | Розібрати діючу структуру управління свого магазину та знайти можливості для оптимізації. На прикладі критеріїв формування штатного розпису розрахувати необхідну загальну кількість співробітників та для кожної штатної одиниці. |
11.30-11.45 | Перерва на каву | ||
11.45-13.00 | Організація роботи персоналу. | Як складати чек-листи та працювати з ними. Як сформувати оптимальні графіки робочого часу. | На прикладі визначити навантаження на одного співробітника магазину та зрозуміти як застосовувати цю цифру. Скласти графік робочого часу та аргументувати його. |
13.00-14-00 | Обідня перерва | ||
14.00-15.30 | Робота з асортиментом. | Базові знання категорійного менеджменту. Як визначитися з розумінням того, хто ваші цільові покупці. Як приймати рішення по формуванню асортимента. | Скласти портрет (аватар) цільового покупця свого магазину. На прикладі визначити роль товарної категорії. |
15.30-15.45 | Перерва на каву | ||
15.45-18.00 | Зонування магазину. Викладка товару, мерчандайзинг. | Принципи та приклади зонування торговельного простору магазину. Поняття мерчендайзинга та його застосування в магазині. | Зонувати торговий простір на прикладі мінімаркету. На прикладі знайти можливість покращення викладки товару та аргументувати свій варіант. |
2 день (8 годин)
Час | Тема | Короткий зміст | Практика |
10.00-11.30 | Робота з товаром, товарными залишками. Інвентаризація. | Показники стану товарних залишків. Коли потрібно «бити на сполох». Основні етапи проведення інвентаризацій. | На прикладі розрахувати оборотність товару в днях. На прикладі спрогнозувати продажі. Розрахувати обов'язковий запас, страховий запас та кількість товару, що потрібно замовити. |
11.30-11.45 | Перерва на каву | ||
11.45-13.00 | Стандарти роботи магазину. Контур управління керівника. | Як складати та запроваджувати внутрішні нормативні документи. Чому вони потрібні та важливі. 6 основних ролей керівника магазину. | Визначити алгоритм поведінки в конфліктній ситуації з покупцем. Визначити роль керівника магазину у відповідності до її значення. |
13.00-14-00 | Обідня перерва | ||
14.00-15.30 | Як збільшити продажі торгового об'єкта? | Із чого складаються продажі магазину. Яким чином впливати на ці показники. Методи підвищення продаж магазину – приклади застосування. | Розрахувати необхідну кількість чеків (покупок) для досягнення планового рівня продажів. |
15.30-15.45 | Перерва на каву. | ||
15.45-18.00 | Основні показники діяльності торгового підприємства. | Які основні показники діяльності магазину. Як їх планувати. Приклад бюджета. | На прикладі визначити маржу і націнку. Розрахувати Товарообіг в роздрібних цінах, валовий і маржинальний дохід, чистий прибуток. Розрахувати точку беззбитковості за кількістю покупців. |
Вартість участі: 5500 грн. ( без ПДВ)
Вартість участі знижується до 5000 грн за таких умов:
Варіанти оплати за участь:
У вартість входить:
Комплект роздавальних матеріалів, кава-паузи, сертифікат участі, адміністративний супровід.
Тренінг-практикум може бути також проведений в корпоративному форматі на замовлення компаній.
Замовити корпоративне навчання
Задати питання