Дата: 23.04.2020. Час: 10:00-12:00
Захід відбудеться в онлайн форматі
- Вивчили усю доступну інформацію LEAN і Kaizen?
- Почали впроваджувати LEAN-принципи в своїй компанії?
- Запустили масштабну трансформацію в організації і сподіваєтесь оптимізувати всі процеси?
- Все ніби добре, але ось тільки люди чомусь чинять опір змінам?
- Керівники не чують ні Вас, ні один одного?
- Працівники не розуміють, що відбувається і не вірять, що щось може змінитися?
- Як знайти підхід до людей, почути їх, врахувати їхню думку і організувати командну роботу з вироблення організаційних рішень?
- Як залучити працівників та зробити їх активними прихильниками LEAN змін?
Рішення вже давно існує - використовувати при впровадженні LEAN технології фасилітації!
23 квітня 2020 року під час бізнес-сніданку в форматі воркшопу ми обговоримо ряд питань застосування інструментів фасилітації в Lean менеджменті:
-
Чому люди чинять спротив змінам?
-
Чому персонал не відчуває своєї причастності до змін?
-
Що таке фасилітація - основні принципи і технології
-
Що і навіщо фасилітувати на підприємстві?
-
В яких випадках фасилітація потрібна, а в яких - ні?
-
Як організувати діалог зі співробітниками, спрямований на вироблення організаційних рішень і підходів?
-
Які фасілітаційні навички потрібно розвивати Lean-менеджеру?
-
Чи можна цьому навчитися?
Під час LEAN-сніданку будуть представлені найбільш ефективні методи фасилітації та буде проведена симуляція фасілітаційного процесу, повязаного з LEAN.
Спікери:
Роман Романцов, MBA, CGBL, IPMA Senior Project Manager, бізнес-тренер, бізнес-консультант у напрямку Управління Ланцюгами Постачань (Supply Chain) і впровадження Ощадливого Виробництва (Lean, Kaizen), Менеджер екзаменаційного центру Lean IIBLC® в Україні. Має досвід реалізації Lean проектів на різних підприємствах України.
Оксана Седашова, PhD, MP NLP, психолог, бізнес-тренер, сертифікований фасилітатор, міжнародний радник з медіації, Creativity & Soft Skills експерт.
Реєстраційний внесок - 300 гривень.