Менеджмент
Ваших
Амбіцій

26.07.2017 відбулася презентація оновленої Програми Mini MBA BSK, а також майстер-клас «Нові виклики для сучасного менеджменту» Олександра Подденежного.

26 липня 2017 року Бізнес Школа КРОК (BSK) успішно презентувала оновлену Програму Mini MBA і умови набору в 15-ту ювілейну групу.

Програма Mini МВА - одна з найпопулярніших програм бізнес-освіти. Це відмінний і перевірений часом інструмент для професійного розвитку, особистісного росту і набуття стратегічного, системного погляду на важливі речі і розуміння цілісної картини як працює бізнес. Крім того, навчання на Mini МВА допомагає проаналізувати свої сильні і слабкі сторони, зрозуміти які навички потрібно розвивати, в чому Ваша конкурентна перевага, які здібності і таланти користуються попитом зараз, а які будуть потрібні в майбутньому і як їх розвивати.

В рамках презентації, відбувся майстер-клас "Нові виклики для сучасного менеджменту". Майстер-клас провів Олександр Подденежний, викладач модуля "Стратегічний менеджмент" Міні МВА. Олександр поділився з учасниками заходу секретами управління змінами в сучасному світі, а також способами ефективної роботи в нових реаліях. Під час майстер-класу учасники мали можливість отримати корисну, актуальну і цікаву інформацію, обговорити проблемні зони і питання.

Сподіваємося, що учасники і бізнес-тренер отримали величезне задоволення від спільної активної і ефективної роботи! На підтвердження, деякі учасники вже зареєструвалися на навчання в 15-ій ювілейній групі Mini МВА, старт занять якої 16 вересня 2017 року форматі "Інтенсивний уїк-енд".

15-а ювілейна група Mini МВА в BSK це:

  • Отримання корисної та актуальної інформації, знань, нові корисні навички;
  • Спілкування з викладачами експертами-практиками;
  • Нові професійні горизонти і можливості;
  • Реалізація ідеї за допомогою підготовки індивідуального проекту і професійні рекомендації експертів;
  • Тестування ідей, знайомства з колегами з інших галузей, професійні зв'язки.

Для тих, хто планує навчання на програмі Mini МВА повідомляємо, що наступна презентація програми відбудеться 29 серпня 2017 року 19.00 Всім учасникам презентації гарантована знижка в 15% в зв'язку з ювілейним 15 набором. До зустрічі!