Менеджмент
Ваших
Амбіцій

Захист дипломних проєктів магістрів менеджменту проєктів

20.02.2024 року був дуже важливий та відповідальний день, бо відбувався захист дипломних робіт з магістерської програми з менеджменту проєктів та процесів!

Студенти протягом тривалого часу планували, досліджували та працювали над своїми проєктами, і нарешті настав час показати результати своєї наполегливої роботи. Кожен учасник захисту продемонстрував свої навички, знання та вміння, отримані протягом навчання. На цьому шляху нас не спинили блекаути, повітряні тривоги, ракетні обстріли та заняття в укритті.

Захист дипломних робіт - це не лише демонстрація знань, а й можливість показати свої інноваційні підходи та креативність у вирішенні реальних проблем. Всі студенти зробили вражаючі презентації, і їхній професійний рівень задовільнив членів дипломної комісії та однокурсників .

Щиро вітаємо всіх студентів з успішним захистом дипломних робіт! Це великий крок у вашій кар'єрі, і ми віримо, що ви здатні досягти великих висот у своєму житті та професійній діяльності. Бажаємо студентам міцного здоров'я, наснаги, подальших успіхів та професійних досягнень, а головне втілити всі рекомендації в практику!

Більше про програму можна дізнатися за посиланням »